23 Aralık 2017 Cumartesi

RÜYALARIM



Parfüm kokusundan geçilmediği sokaklar geliyor üstüme rüyalarımda sarılıyorum sana ki bu hiç kabul edilir değil çünkü ben henüz bir insana sabit bile bakamadım ne var ne yok sana sakladım.
Çocuklara diyorum sabır size hak ettiğinizi getirir, sabrı senden öğrendim sana işliyorum.
Aylar çark gibi dönüyor zihnimde belki yanıltıcı ama olacak, inanıyorum ağ gibi örülüyorsun ve kimse bilmiyor klasik cümleler kusturuyor ama en nefret ettiğim şey kelime oyunları, olmayacak şeylerin söylenmesidir bunu yapmak beni kızdırıyor bu hiç hoş değil insan kendini iyi tanıdıkça içine gömülebilir neyse ki gömülmüyorum.
Hislerime güvenirdim seni fark edene dek şimdi ise onlardan alabildiğince kaçıyorum doludizgin falan atlara binmişim yada yayan.
Yaratıcı kulunu tanır muhakkak,sebepler vardır
Bilmiyorum bu rüyalar anlamsız olmamalı psikolojikse bile durmalı çünkü haddi aşan şeyler çok samimiyetsiz öyle buyuruyor yaratıcı.
Kalbi meşgul eden şeylerden kaçının diyor büyükler içimden çıkmıyorsan, seni büyüklere havale ediyorum işte bunlar son demler taş çatlar mı bilmem ama ona benzer çatlıyorsun.
Bi yerlerim ağrıyor kalp hizamda ama kalbim değil yemediğim yemekler gibi zorluyor eve dönüş gibi dönüşün,sesini unutmamak için hayal gücüm kepenklerle kapanıyor.
Iyh kuru edebiyat baydı sana en güzel cümleler senli cümleler olur nisanın sonu gibi gözlerin ve içinde çocuklar gülümsüyor sana en yakın olduğum an hep kaçtığım anlar olacak yada bir akşamüstü kapımı ellerin çalacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder