23 Aralık 2017 Cumartesi

AYLIK DEĞERLENDİRMELER



merhabalar buraları çok boşladım çünkü klavye de uzun uzun noktaya, virgüle dikkat ederek yazmaktan bazen gına gelebiliyor nokta. şöyle okuduğum izlediğim dizilerden ara ara kesitler sunayım diye geldim. bi faydam olsun dimi? öncelikle dizilerden başlayalım bu 2 ayda izlediğimiz 2 dizi var;
dizi breaking bad çakması denilse de ben oldukça başarılı buldum. konusu narkotik olunca birde koşturması gerilimi vs çekiyo abicim izleyin +18 sahnelerini de geçiverin.
vay anasını diyeceğiniz bi dizi bence bu çok patlar. gerçek hayattan esinlenilmesi daha bi ilginizi çekiyor verilen mesaj ise düşüncelerinize işleyebiliyor. başroller çok iyi. oturmuş yüz hatları, hareketler, ve konuşmalar ne diyim izleyin iki kendinize gelin bea. hiç olmadı verilen mesaj ve bunlar gerçek mi? diye yüzleşmek için izleyin kendinize dair bi replik çıksın kardır.
şimdi sırada bu ay ki kitap tavsiyeleri var okuduklarım sırasıyla; bu kitabı arkadaşım hediye etmişti aylardır güya okucam yani neden bu kadar zaman rafta öyle garip kalmış bilmiyorum kendime kızdım çünkü sahabe sevgimin depreşmesine ihtiyacım vardı. 150 sayfacık ve bilgi olarak sizi dolduracak bi kitap.
kemal sayarın bana dili biraz basit gelirdi ama önyargımdan dolayıymış. okuyunca baya beğendim bu kitapla tanıştım kendisiyle diğer. tavsiyeleri de bekliyorum.
nasıl bu zamana kadar okumamışım bu nasıl bir kayıptır diye içlendim epeyce. neyse ki şimdi hüpleyerek bitirmeye adayım. tam bir uzun yol romanı bayadır zamandır roman okumuyordum dilleri basit ve kısır döngüde gibi geliyor çoğu yeni yetme yazarın. ama iyi ki keşfetmişim. ay yine sıkıldım yazmaktan bi dahakine film ve müzik de eklerim arayı kapatırız sevgiyle kalınız efendim iyyakşamlaarr.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder