23 Aralık 2017 Cumartesi

düşmanımız kim?



öfke ve kinin kime duyulmasını unuttuğumuzdan beri utanılacak haldeyiz. bugün Kudüs nasıl ellerimizden kayıp gittiyse yarın Medine de Mekke de öyle gidecek şüphemiz mi var? Peki ne ara bu hale geldik şöyle bir bakalım.düşmanımızı tanıyor muyuz. tanımadan savaşmak bizi mağlubiyete götürecektir.



Çünkü düşman ben onu tanımadan benim her alanımı işgal etmiştir. O hedefi uğruna uykusuz kalmış bense tatil planları yapmışımdır. O güçlenmek için daima okumuş beni araştırmış, bense cahilliğimle kala kalmışımdır. ‘’ arkadaşına öfkeni söyle geçsin, düşmanına öfkeni söyle artsın’’ kim bilir benim ona öfke duymam gerektiğimden dahi haberim yoktur humanizm beni bu noktaya getirmiştir. çünkü benim gündemim o ona ne demiş, onun tasarımını kim çalmış aaa o öylemiymiş miş miş… ten ibaret maalesef. islamın dertlerinden banane bu sistem beni bencilliğe itti. Herkes kendine!eğer Filistinin davası birtek Filistinin ise, bütün ümmetin bedelini onlar ödüyor vay bizim halimize! eğer benim de davam ise burada benim rolüm ne?


alanım islam akaidi ve kelam olduğundan ötürü islam dini ve diğer dinler arasındaki kutsiyeti hakkında her sene farklı dökümanlar, ansiklopediler, ve tefsirlerden bilgileri güzel bir şekilde toplayıp öğrencilerime ve çevreme aktarmaya çalıştım inşallah faydalı oluyoruzdur. Yahudileri araştırırken müslümanlığımdan o kadar utandım ki işte o zaman ne kadar uyanık olmamız gerektiğinin farkına vardım diyebilirim.size maddeler halinde bunları sunmaya çalışacağım.
*ilk olarak yahudi sinsi, uyanık ve inatçıdır. Asla vazgeçmez fakat bir o kadar da korkaktır. bilgilidir ve çok çabalar sonu ne olursa olsun mücadelesini sürdürür. en önemlisi merhametsiz ve ırkçıdır. Bu dine musevi veya israiloğulları denilir. Kendi içinde ırk mı din mi olduğu pek belli değildir.Yahudilikte ırk ve din birbirine girmiştir.
1-Allah inancı antropomorfik(biçimcilik) bir inançtır ; tanrı uyur, dinlenir,güreşir, kıskançtır. ezeli ve ebedi olması başka bir varlık tarafından yaratılmamış olması islamdaki Allah inancı gibidir.
2-peygamber onlar için milli bir karakterdir. bizdeki gibi hayatı örnek alınan bir şahsiyet değildir. Zengin peygamberleri daha öncelikli tutarlar. ve peygamberlerini öldürmeyi haklı bir pay olarak görürler.
3-yahudi olunmaz yahudi doğulur yahudilik de soy anneden devam eder. Bu yüzden bir kadın istediği kadar okumuş, kariyer sahibi olmuş olsun anne olduktan sonra çocuklarını yahudilik ve diğer tüm din ve ırklara düşman olarak yetiştirmekle görevlidir. O diplomalarının hiçbir önemi yoktur(!)
4-kutsal günleri cumartesi yemez içmez gezmez alışveriş yapmazlar. Din adamlarına haham denir. Haham olmak en az 25 yıllarına mal olur çünkü tevratı ezberlemek zorundadırlar ve ibranice oldukça zor bir dildir.
5-yahudiler domuz eti ve şüpheli ürünler yemez ‘’kosher’’ samgası olan ürünleri alırlar hatta bir Müslüman yurt dışına gidince güvenilir yemek yemek isterse gidip yahudi reyonundan yiyeceğini alır.!) onlar da yiyecekler bir tek gıda bakanlığından değil, din adamının onayından da geçer.
6-efendimiz zamanında Müslüman olanı çok azdır. efendimiz onlardan 10 tanesi bana iman etseydi (10 din adamı kastedilir) hepsi iman ederdi ve yahudiliğin sonu gelmiş olurdu buyurur. dediğimiz gibi ırkçıdır ve asla islam’a dair tek bir şeyi kabul etmez ama inanır. Efendimiz doğduğu gece vay yahudinin haline diyerek dizlerini dövmüşlerdir çünkü son peygamber onlardan değil, araplardan gelmiştir. Rasulullah efendimizin hadislerini bizler gibi kulak arkası etmemişlerdir. “Müslümanlar ile Yahudiler büyük bir savaş yapmadan kıyamet kopmaz. O savaşta Müslümanlar Yahudileri mağlub edecektirler. Öyle ki Yahudiler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak ama ağaç ve taş dile gelerek ‘Ya Müslim! Ey Allah (c.c.) kulu! Gel, bak benim arkamda Yahudi var, buraya gizlendi, benim arkamda, gel onu cezalandır’ diyecek. Sadece ‘gargat’ ağacı bunu söylemeyecek çünkü o Yahudi ağacıdır.”Onun için bugün İsrail’de durmadan gargat ağacı ekiyorlar. Çünkü bu savaşın çıkacağını biliyorlar ve büyük Yahudi imparatorluğunu kurmak için çalışıyorlar. duydukları bir hadisle müslümanın amel ettiğinden daha çok amel ediyorlar!
7-yahudiler evinde televizyon bulundurmaz çocuklarını doğdukları ilk günden itibaren islama düşman bir şekilde yetiştirirler. çocukların en fazla zihinlerinin açık olduğu saat sabah saati olduğu için okullarda o saatte tevrat okuturlar (türkiye de dene bakalım!!) ve karma eğitim yoktur. Üniversiteye kadar da olmaz zihinlerini bulandırmalarına müsaade etmezler. çocuk değil adeta asker yetiştirirler!!






Siyonizm Nedir?
Siyonizm bir nevi Yahûdî idealidir. Siyon protokollerinin 15. maddesinde, dünya Yahûdî krallığı kuruluncaya kadar, bütün memleketlerde temâyüz etmiş kişiler elde edilerek, siyonizm hizmet için kullanılmalıdır deniliyor.

Yahûdîler, bukalemun gibi, bulundukları yerin rengini alırlar. Rusya'da bolşevik bir ihtilâlci, Amerika'da zengin bir bankerdir. Diğer memleketlerde kapitalistinden komünistine kadar her renge girer.
Siyonistler, dünyayı, iktisadi, ticârî ablûkaya almak, ihracat ve ithalâtı elinde tutmak için çalışırlar. Siyonistler, ideallerini gerçekleştirebilmek için protokoller hazırlamışlardır. Bunlardan ba'zıları şunlardır:
1- Gençleri ahlâksızlığa teşvik etmek,
2- Âile kudsiyetini yıkmak,
3- San'at anlayışını düşürmek, müstehcen kalıba dökmek,
4- Mukaddesâta olan hürmeti tahrip etmek,
5- Lüks ve zararlı modayı teşvik etmek,
6- İnsanları, fâidesiz eğlence ve oyunlar ile oyalamak,
7- Sapık nazariyeler ileri sürerek islâmiyeti yok etmeye çalışmak,
8- Cemiyeti sınıflara ayırmak ve aralarına husûmet sokmak,
9- Grev ve lokavtları körüklemek,
10- Mâli istikrarı bozmak.
Müstehcen neşriyat yapan yayınlar, bilerek veya bilmiyerek Siyonizme âlet oluyorlar


Tevrat’ı tahrif ederek Yahudi Siyonist inançlarını kaleme aldığı Kabala adlı kitabı yazan adam diyor ki: “Ey İsrailoğulları! Siz Allah’ı dahi yendiniz. Sizin önünüzde kim durabilir.” İşte Siyonist inanç budur. “En yaman düşman Yahudidir” diyor Allah, Peygamber Efendimiz’e. Neden? Çünkü bu, Kabala kitabında Siyonizm’in amentüsü diye geçer. Bunlar şu maddelerden ibarettir: “Biz üstün ırkız. İnsanlar iki kısımdır. Yahudiler ve Yahudi olmayanlar. Diğerleri maymundurlar. Onlar maymun olarak yaratıldı, sonra Tanrı onları insana çevirdi ki Yahudilere hizmet etsinler. Bütün insanlar Yahudilerin hizmetkârıdır.” Amentünün birinci maddesi budur. İkinci maddesi “Bu üstünlüğü gerçekleştirmek ve dünyaya yaymak için şu dört şeyi yapmak gerekir:
1- Dünyada dağınık halde bulunan Yahudileri Kudüs’te toplamalıyız.
2- Büyük Yahudi İmparatorluğu kurmalıyız.
3- Mescidi Aksa’nın yerine Süleyman Mabedini inşa etmeliyiz.
Böylece yeryüzünü bekledikleri Mesih için hazır hale getirmek arzusundalar. Mesih derken onlar Hazreti İsa’yı kastetmiyor. Süleyman Mabedine gelip, Hazreti Davud’un tahtına oturacak olan Mesihlerini bekliyorlar. Ama unuttukları ve dikkatten kaçırdıkları bir şey var. Hiçbir insanın kaderden kaçamadığı gibi hiçbir millet de kaderinden kaçamaz.
maalesef üzülerek söylemeliyim ki bugün Dünyada Osmanlı hakkında en çok araştırma yapanlar ne yazık ki Yahudilerdir, Japonlardır, Amerikalılardır. Osmanlılar hakkında en az araştırma yapan, merak eden ise, onların tarihi ve kültürel mirasına sahip olan, onların torunları olan bizleriz.

şimdi düşmanını tanıyan bir ümmet elbette savaşmasını bilmelidir peki benim savaşım nedir? kalemim iyiyse kalemim, sözüm iyiyse sözümdür. müslüman uyanık olmak zorundadır gündeminde kudüs kalmalıdır. bir mesaj atmak bir imza kampanyasına katılmaktan büyük bir şey yapsak isyor isek onun yaptığını almayacağım! açlıktan ölmem nefsimi törpülersem islam alemine de kendime de faydam olmuş olur. bugün dualarımız huzur-u ilahiye ulaşmıyorsa helal gıda eksikliğimdendir. çocuklarınıza yahudinin felaketini anlatın. Kadın erkek omuz omuza verilen mitinglerde çiğnenen Allahın emridir şeytanın fitnesidir. siz almayarak, karalayarak ve duayla savaşın. Çünkü islamın muazaffer olduğunu görmeden ölmek bizim hakkımız değildir! selam ve dua ile..



kaynak: islam ansiklobedisi, islam ve ihsan, her müslümanın ortak davası kudüs (yusuf el kardevi) filistin dramı ( kadir mısıroğlu), yahudilik, hristiyanlık ve islam (osman nuri topbaş) yahudilik belgeseli, akaid, saim klavuz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder